neįgalumas ir susijusios problemos

Re: neįgalumas ir susijusios problemos

Standartinė Laima Pen Lap 06, 2009 9:16 pm

Pagrinde priklauso kaip viską (išvadas sugebės surašyti šeimos gydytojas... Ir, chebra, kam teks eiti komisiją, pasiruoškite kaip į egzaminą... Klausinės visko, simptomų, kas darosi, kokie šalutiniai, kas kada buvo, kokia kada norma tyrimų buvo viršyta ir pan. Ne duok Dieve susikirsite... :>
Jokia nelaimė nėra per didelė, jei ji paskutinė..
(Seneka)
Vartotojo avataras
Laima

Standartinė cyf Pen Lap 06, 2009 9:28 pm

nei vieno vienintelio klausimo man neuždavė
ёжик в тумане
Vartotojo avataras
cyf
administratorius

Standartinė Laima Pen Lap 06, 2009 9:33 pm

Iš tavo veido matyti, kad tu viską žinai... :> :D
(Seneka)
Vartotojo avataras
Laima

Standartinė mars Pen Bal 02, 2010 2:49 pm

lb hebra pastetova, o nuo ko reik pradet del to nedarbingumo :?: gal ir as gauciau :?:
3 genotipas, 2a fibroze, terapija pradejau 2009 spalio 2d. pegintron+rebetol 24sav. baigiau 2010 kovo 19
Vartotojo avataras
mars

Standartinė strazdas Šeš Bal 03, 2010 12:19 pm

man pratese 50procentu darbinguma.si karta teko ir pas nervus ir pas psihologus ir pas psihiatrus apsilankyti.manau kad labai svarbu kaip suraso gydanti daktare.o pradeti reiktu nuo seimos gydytojos.
strazdas

Standartinė Ina Pen Bal 09, 2010 8:49 pm

cyf rašė:pagal įstatymą su pirma fibroze - nepriklauso.

o fibrozę nustato tik pabadę kepenis. Tai jeigu nenoresiu daugiau jų badyt, tai taip ir "liks" visada 1?
1 genotipas, 1 fibrozė. Terapijos pradžia 2009-07-03. Po 12 sav. ( - ). Gydymas nutrauktas po 32 sav., po gydymo ( - )
Ina

Standartinė cyf Pen Bal 09, 2010 8:56 pm

tiems kuriems gydymas neduoda naudos, biopsija daroma kas 5 metai. žinoma, visada turi teisę atsisakyti. tada ir liks pirma. nebent Lietuvoje pradės taikyti kitokius tyrimo metodus. o jei pasveikstama tai ir taip aišku, kad fibrozė nedidėja.
kame čia pamatei problemą?
ёжик в тумане
Vartotojo avataras
cyf
administratorius

Standartinė Gazele67 Pen Lie 16, 2010 5:11 pm

Sveiki,gal zinote,o jei man nedare biopsijos ir nustatytas hepatitas C, genotipas 3a,ar imanoma gauti grupe?
Gazele67

Standartinė dziufas Pen Lie 16, 2010 8:08 pm

Labas pas mane 3 genotipas ,1 fibrozė gavau nedarbingumą 60 % .Reikia kreiptis pas šeimos gydytoją,paminėk,kad kepenų dakterė sakė,kad gydymosi metu prikauso neįgalumas.Gavau aš gydymosi metu.Gydausi jau antras mėnuo.
dziufas

Standartinė ricardas Šeš Lie 17, 2010 12:12 pm

Sveikas dziufai matau sviezei gavai grupe. gal galetum smulkiau aprasyt kokiu popieriu reik ir ar labai kankina komisija su klausimais.
1genotipas 4fibroze terapijos pradzia 2010.04.30
Vartotojo avataras
ricardas

Standartinė dziufas Šeš Lie 17, 2010 12:41 pm

sveikas Ričiardai,
dėl neigalumo turi kreiptis pas savo šeimos gydytoją ,jis viską surašo apie apie tavo ankstesnes ligas ir pasakys ką turi pristatyti į komisiją nuotraukos 1 dokumentui,paso ir kopijos, mokslo baigimo diplomo ir jo kopija.Aš nuėjęs pas šeimos gydytoją paminėjau ,kad kepenų daktarė sakė,kad gydymo metu priklauso neįgalumas,tai šeimos daktaras greičiau sukosi,o komisijoje sutapo,kad man nuo kovo mėn iki birželio nukrito 12 kg svorio (nors čia buvo nuo savo saviveiklos sporto ir dietų,aš intensyviai sportavau iki kol sužinojau apie ligą)tai komisija kai pamatė svorio skirtumus ,tai be žodžių davė 60% neįgalumą.Aš viską susitvarkiau savaitės bėgyje be dovanų.Komisijoje manęs klausė ar gerai miegu naktį ,kada pradėjau jausti simptomus,kaip apetitas,bet mano atveju tai jie sulygimo svorio kg kiek numečiau per tą laikotarpį ir jiems neliko abejonių dėl mano sveikatos būklės.Sekmės. (-)
dziufas

Standartinė Laima Šeš Lie 17, 2010 2:23 pm

Ketvirti metai turiu II grupę. Gavau be jokių kompromisų, nors ir svoris tikrai nekrito. Labai svarbu, kaip šeimos gydytoja pateikia tavo būklę. Taip, klausimų daug iš komisijos. Ir reikia nebijoti dar savo pridėti nusiskundimų. Gali net ir apsiverkti :D . Ir ją duodair gydymo metu, arba tęsia, kad ir gydymui pasibaigus.
(Seneka)
Vartotojo avataras
Laima

Ankstesnis

Grįžti į Hepatitas C

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias